Kennisbijeenkomst ‘Informatiegestuurd Beheer’

De wereld verandert continu. Dit geldt voor steden als Rotterdam maar ook voor kleinere gemeenten en dorpen. Onze leefwereld blijft ook in de toekomst veranderen. Maar hoe gaat het eruit zien? En wat betekent dat voor het werk van beheer en reiniging? Wat vraagt deze toekomst nu en straks van uw organisatie en medewerkers? En welke technische middelen zijn er al om slimmer en professioneler te werken? Op deze vragen gaan we in tijdens de kennisbijeenkomst ‘Toekomstbestendig beheer: informatiegestuurd en mensgericht’.
 

Tijdens de plenaire lezingen gaan de sprekers in op het toekomstbeeld en dalen langzaam af naar de dagelijkse beheerpraktijk. Hoe ziet onze leefwereld er straks uit? Wat betekent dat nu al voor de manier van werken en de keuzes die je als gemeente maakt? En welke mensen en middelen zijn daarvoor nodig?
 
In de deelsessies gaan we nog concreter in op praktische oplossingen en organisatievraagstukken. Zo presenteert de gemeente Rotterdam het project ‘Zichtbaar Anders Reinigen’ waarbij de omslag is gemaakt naar informatiegestuurd beheer met een essentiële rol voor de medewerkers. De gemeente Utrecht en Jewel vertellen alles over ‘Slim Vegen’, waarbij met behulp van technologie en data het veegbeheer efficiënter wordt. Tijdens de deelsessies is er ruim de gelegenheid voor discussie en vragen. De invulling van de andere deelsessies volgt binnenkort.
 
Deze kennisbijeenkomst organiseren we in samenwerking met Stadswerk en de gemeente Rotterdam en is bedoeld voor medewerkers (beleid / management) van gemeenten en afval- en reinigingsbedrijven, en andere professionals in de openbare ruimte. De ontvangst is vanaf 9.30 uur en de bijeenkomst sluit af om 16.00 uur met een netwerkborrel.
 
Het verdere programma wordt de komende weken bekend gemaakt. Inschrijven kan al via onderstaande link.

Datum en tijdstip:
2017-11-16T09:30:00 2017-11-16T16:30:00
Locatie:
Delftse Poort Conference Center
Adres:
Weena 505
3013 AL Rotterdam
Aanmeldperiode:
2017-09-03T10:00:00 2017-11-15T16:00:00