Young Professionals bijeenkomst

the green village

Voor de Young Professionals (< 35 jaar) uit de afval- en reinigingsbranche organiseert Young-NVRD een aantal inspirerende bijeenkomsten per jaar aan de hand van een thema. Het thema voor de komende bijeenkomst is: “Hoe maken wij onze branche overbodig?”.

We gaan langs bij het door de European Union en TU Delft geïnitieerde The Green Village. In dit ‘openlucht-lab’ bouwen, onderzoeken, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers in nauwe samenwerking met overheden en publiek integraal hun experimentele duurzame innovaties in de woon-, werk- en leefomgeving. The Green Village ondersteunt innovatieve partijen bij het versnellen van theorie naar praktijk door aandacht te besteden aan technische, bedrijfseconomische, maatschappelijke en regelgevings-/beleidsmatige uitdagingen.

Naast een rondleiding over het terrein van The Green Village, zullen we tijdens deze middag ook met elkaar aan de slag gaan aan de hand van een inspirerende case. Uiteraard met een gezellige netwerkborrel als afsluiting.

Kortom: een leuke en inspirerende bijeenkomst die je als Young Professional in de branche niet mag missen! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum en tijdstip:
2017-10-26T14:00:00 2017-10-26T18:00:00
Locatie:
The Green Village
Adres:
Van der Burghweg 1
Delft
Aanmeldperiode:

Programma

14.00     Inloop met koffie en thee
14.20     Opening bestuur Young-NVRD
14.30     Introductie The Green Village
15.00     Rondleiding
15.45     Interactieve case
16.50     Afsluiting
17.00     Borrel