NVRD

De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven

 

20 april 20175 redenen om je aan te melden voor het NVRD Jaarcongres 2017

Op 17 en 18 mei 2017 organiseert de NVRD in samenwerking met de gemeente Maastricht het NVRD Jaarcongres. Het thema van het Jaarcongres is dit jaar: grenzeloos samenwerken. Het NVRD Jaarcongres heeft veel te bieden, vandaar dat we de 5 redenen om je aan te melden op een rij hebben gezet:

foto jaarcongres 2017

1. Inspirerende sprekers
Ook dit jaar is er weer een programma samengesteld met inspirerende sprekers. Een kleine greep uit het programma: Antonis Mavropoulos (oprichter en CEO van D-Waste en President van de International Solid Waste Association (ISWA)), Philip Heylen (ere schepen van Antwerpen), Nelleke Barning (Global Director Communications & External Affairs bij DSM Nutritional Products), Bob Hutten (Algemeen directeur van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten).  Samuel Levie (medeoprichter worstmakerij, Brandt & Levie en oprichter van de Youth Food Movement).

2. Op de hoogte van actuele ontwikkelingen
Er gebeurt veel in de wereld van afval en grondstoffen zowel nationaal en internationaal. Het congres laat op een hoog abstractieniveau zien wat de grootste uitdagingen zijn.

3. Informatiemarkt met relevante sponsoren
Zoals ieder jaar is er weer een uitgebreide markt waar dienstverleners en leveranciers hun producten/diensten laten zien en hier graag over vertellen. Dit jaar zijn er 18 organisaties aanwezig.

4. Ontmoet collega’s
Het NVRD Jaarcongres is dé ontmoetingsplek voor professionals uit de afvalbranche. Het is dé plaats waar u ervaringen kunt uitwisselen met collega’s en uitgebreid kunt netwerken.

5. Maastricht heeft veel te bieden
Het NVRD Jaarcongres wordt dit jaar georganiseerd in Maastricht. Een stad die veel te bieden heeft. Bekijk  hier  leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Maastricht. 

 

Meer informatie: www.grenzeloossamenwerken.nl

Share |