NVRD

De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven

 

21 maart 2017Heeft u zich al aangemeld voor het Gemeentelijk Grondstoffencongres 30 maart?

Op donderdag 30 maart aanstaande organiseren NVRD en VNG Congressen opnieuw het Gemeentelijk Afvalcongres. Dit jaar hebben we het op verzoek van de deelnemers omgedoopt tot het Gemeentelijk Grondstoffencongres. Na een kort plenair programma waarin u geïnspireerd en geprikkeld wordt door Han Noten (voorzitter NVRD) en Thomas Luttikhold (Wastewatchers) kunt u in 4 rondes uit een groot aantal inhoudelijke sessies kiezen.

 

gemeentelijk grondstoffencongres

Voor een overzicht van de sessies klik hier

Ontmoeting
Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om op de informatiemarkt collega’s te ontmoeten en de vele standhouders te bezoeken om inspiratie op te doen en kennis te vergaren. Tijdens het congres worden op de informatiemarkt diverse speciaal aangewezen ontmoetingsplaatsen ingericht, waar u met elkaar kunt kennismaken en op informele wijze kunt praten over actuele onderwerpen waar u in de gemeentelijke praktijk mee te maken hebt. Zo worden er bijvoorbeeld ruimtes ingericht waar u terecht kunt met al uw vragen over het nieuwe Uitvoerings- en monitoringsprotocol 3.0, 100-100-100, omgekeerd inzamelen en de benchmark HHA. Ook zal in de namiddag zal een speciale ontmoetingsplaats voor de Young professionals uit onze branche worden ingericht. We hopen u daar graag te ontmoeten. Aanmelden voor het eerste Gemeentelijk Grondstoffencongres kan via deze link.

Sponsoren:

sponsoren grondstoffen
Share |