NVRD

De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven

 

07 maart 2017Schrijf je nu in voor de Benchmark Huishoudelijk Afval

De Benchmark Huishoudelijk Afval gaat weer van start. In de benchmark draait alles om het uitwisselen van kennis tussen gemeenten. Naast een vergelijking van afvalscheiding, kosten en inzamelmethoden worden in bijeenkomsten best practices en ervaringen uitgewisseld. Zo worden gemeenten geprikkeld om te leren van elkaar.

benchmark logo

De Benchmark Huishoudelijk Afval is een initiatief van NVRD en Rijkswaterstaat Leefomgeving en wordt mede vormgegeven door Cyclus Management. Meer informatie over benchmark en deelname is te vinden op www.bmha.nl. Een indruk van de belangrijkste resultaten uit de benchmark is te vinden op analyse.bmha.nl.

 

De Benchmark Huishoudelijk Afval is een krachtig kennis-, netwerk- en managementinstrument. Onderlinge vergelijking en uitwisseling van best practices biedt organisaties aanknopingspunten voor een effectiever en efficiënter afvalbeheer.

Share |