NVRD

De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven

 

07 maart 2017Schrijf je nu in voor de Benchmark Schoon 2017: kosteloos en een nieuwe standaard

De Benchmark Schoon gaat weer van start. In de benchmark vergelijken gemeenten de kwaliteit, kosten en aanpak van de beheerthema's reiniging en onkruid. Hierdoor worden gemeenten geprikkeld om te leren van elkaar en in benchmarkbijeenkomsten ervaringen en best practices uit te wisselen.

Benchmark Schoon - 13 oktober 2016 - 2 (002)

Nieuwe standaard

De Benchmark Schoon 2017 zal zijn gebaseerd op de opnieuw vormgegeven standaard voor uniforme vergelijking van beheerprestaties. Hiervoor hebben NVRD, Alterra, Antea, CROW op initiatief van de gemeenten Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht de handen in elkaar geslagen.

 

De Benchmark Schoon wordt verzorgd door NVRD en Rijkswaterstaat Leefomgeving en wordt aan alle gemeenten kosteloos aangeboden. Meer informatie over benchmark en deelname is te vinden op www.benchmarkschoon.nl. Voor een indruk van de belangrijkste resultaten uit de benchmark kijk op: analyse.benchmarkschoon.nl.

 

De Benchmark Schoon is een krachtig kennis-, netwerk- en managementinstrument. Onderlinge vergelijking en uitwisseling van best practices biedt organisaties aanknopingspunten voor een effectiever en efficiënter beheer van Schoon.

Share |