Slider9

Bijeenkomsten

De NVRD organiseert congressen, kennisbijeenkomsten, regiobijeenkomsten, workshops en masterclasses. Deze bijeenkomsten hebben als doel om (onderling) kennis uit te wisselen en een duidelijke netwerkfunctie te realiseren.

Bijeenkomsten

| Online

Webinar grondstoffencongres

Gratis webinar als je aangemeld bent voor het grondstoffencongres op 24 maart  (Samen met lokale partners streven naar afvalvrije gemeenten) van 15.00 - 16.30 uur Meer informatie en aanmelden: https://www.gemeentelijkgrondstoffencongres.nl/

| CURE Afvalbeheer

Regiobijeenkomst Zuid-Nederland 10 november

Het mag weer, elkaar fysiek ontmoeten. Graag nodigt het bestuur van de Regio Zuid-Nederland u uit voor een regiobijeenkomst op woensdag 10 november.Bij Cure-Afvalbeheer in Eindhoven.We ontmoeten elkaar in het nieuwe circulaire kantoor van Cure-Afvalbeheer en krijgen een inkijk in dit unieke gebouw en de weg die bewandeld is om dit te realiseren.

| Hart van Holland

Gemeentelijk Grondstoffencongres 2022

De rol van gemeenten bij de aanpak en agendering van problemen in de verschillende grondstofketens: laten we het voor onze inwoners eenvoudig en uitlegbaar houden.

| Hart van Holland Nijkerk

Gladheidbestrijdingscongres 2021

| Zeeland

Voorinschrijving NVRD Jaarcongres

Dit jaar organiseren we samen met Indaver en ZRD het NVRD Jaarcongres in Zeeland. Wilt u als eerste toegang krijgen tot HET hotel waar alles plaatvindt? Meld u dan nu alvast aan voor dit congres. Meer informatie over de diverse onderdelen van het congres en Hotel informatie volgt snel.