Vakdag

Op 4 maart 2020 organiseren NVRD en O&O Fonds GEO de tweede jaarlijkse Vakdag, bij het GelreDome te Arnhem. Een dag speciaal voor (en door!) de praktische uitvoerders van onze branche. Tijdens deze dag gaan we dieper in op persoonlijke ontwikkeling, vernieuwing in de branche en de vertaling van beleid naar uitvoering.

In 2019 vond de eerste Vakdag plaats. Deze beviel organisatoren en deelnemers zo goed, dat ze besloten hier een jaarlijks terugkerend congres van de maken. In 2020 doen we dit op 4 maart, bij het GelreDome te Arnhem.

We beginnen de Vakdag al vroeg, om 08.00. We beginnen met een plenair programma, waarin we in gaan op het raakvlak tussen beleid en uitvoering. Hoe kunnen we deze werelden dichter bij elkaar brengen? Hierna splitsen we de groep voor drie rondes van deelsessies, onderbroken door een lunch. Tijdens de deelsessies gaan we interactief in op belangrijke ontwikkelingen in onze branche. Denk aan nieuwe technologie, integraal beheer van de openbare ruimte of omgaan met inwoners. Na een afsluitend plenair programma met een leuke spreker, sluiten we de dag af met een borrel om 15.00.

Leden van de NVRD ontvangen in januari flyers en een brief met meer informatie over deze dag. Alvast deelnemers aanmelden kan hieronder.

Kosten van deze dag:

150,- euro pp

 

Datum en tijdstip:
2020-03-04T07:00:00 2020-03-04T16:00:00
Locatie:
Gelred├┤me
Adres:
Batavierenweg 25
ARNHEM
Aanmeldperiode: