Regiobijeenkomst Zuid-Nederland 10 november

Het mag weer, elkaar fysiek ontmoeten. Graag nodigt het bestuur van de Regio Zuid-Nederland u uit voor een regiobijeenkomst op woensdag 10 november.
Bij Cure-Afvalbeheer in Eindhoven.
We ontmoeten elkaar in het nieuwe circulaire kantoor van Cure-Afvalbeheer en krijgen een inkijk in dit unieke gebouw en de weg die bewandeld is om dit te realiseren.

 

Eind 2020 is in Eindhoven het nieuwe kantoor van CURE Afvalbeheer geopend. Bijzonder is de grote hoeveelheid hergebruikte materialen die zijn toegepast in het pand. Cure ziet afval als een grondstof voor iets nieuws. Het hele gebouw is daarom ontwikkeld vanuit de circulaire gedachte. Het sluiten van kringlopen is ook de basis geweest voor de nieuwe aanpalende milieustraat.

Programma

We zijn blij dat we elkaar weer eens live kunnen ontmoeten en hebben daarvoor in het programma ruim tijd ingepland.

We starten de regiobijeenkomst met nieuws en ontwikkelingen in de regio Zuid, bij de NVRD en landelijke ontwikkelingen.

Hierbij staan we nadrukkelijk stil bij het Programma Circulaire Ambachtscentra en bij de ontwikkelingen rond waterstof in de branche.  

Mark Vaal (directeur Blink) zal een korte presentatie verzorgen over de ervaringen en uitdagingen van Blink met H2-inzamelvoertuigen. Ook zal hij, vanuit zijn lidmaatschap van de werkgroep reinigingsvoertuigen, verslag doen van de landelijke ontwikkelingen in het Actieprogramma waterstof in mobiliteit.

Het bestuur wisselt ook graag met u van gedachten over de toekomstige activiteiten van de regio Zuid.

Frans van Strijp, directeur Cure Afvalbeheer zal vervolgens een presentatie verzorgen over de totstandkoming van het Circulaire kantoor en de nieuwe milieustraat.

Hierna krijgen we een rondleiding in het gebouw en de milieustraat en is er uitgebreid gelegenheid na te praten tijdens een afsluitende lunch.

Het bestuur van de regio Zuid-Nederland kijkt er naar uit om te ontmoeten!

 

Bijzonderheden:

  • Gratis voor NVRD-leden.

 

U kunt zich aanmelden via de knop ‘AANMELDEN’.
Na aanmelden ontvangt u een bevestiging en een link.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van NVRD Regio Zuid-Nederland

Datum en tijdstip:
2021-11-10T10:00:00 2021-11-10T13:30:00
Locatie:
CURE Afvalbeheer
Adres:
Achtseweg Noord 45
5651 GG EINDHOVEN
Aanmeldperiode: