Young Professionals bijeenkomst in het teken van digitalisering

Voor de Young Professionals (< 35 jaar) uit de afval- en reinigingsbranche organiseert Young NVRD een aantal inspirerende bijeenkomsten per jaar. Op 9 november staat de bijeenkomst in het teken van digitalisering en gaan we op bezoek bij Kliko EuroBins in Veenendaal.

Hoe kunnen ICT-innovaties de afval- en reinigingsbranche verder helpen? Hoe kunnen zaken als blockchain, location intelligence en machine learning bijdragen aan het inrichten van een Smart City, inclusief een slim afval inzamel- en beheersysteem?

Afvalinzamelbedrijf AVRI gebruikt het ArcGIS Platform voor onder andere signaalafhandeling voor een schone leefomgeving. Dit systeem is ontwikkeld door Esri Nederland en zal met een presentatie worden toegelicht. Vervolgens zal Kliko EuroBins een toekomstvisie schetsen over hoe ondergrondse containers automatisch worden geledigd in de nabije toekomst.

Tot slot staan we met Olaf Prinsen, directeur van de NVRD, stil bij de toekomst van onze branche. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de toekomstige afvalinzameling? Wordt onze branche overbodig?

We sluiten de bijeenkomst af met een gezellige netwerkborrel.

Programma

13:30 – 13:50     Inloop
13:50 – 14:00     Welkom door Young-NVRD
14:00 – 15:00     Slimme datakoppelingen met het ArcGIS-platform, door Esri Nederland
15:00 – 15:30     Rondleiding Kliko EuroBins
15:30 – 16:00     Presentatie Kliko EuroBins
16:00 – 16:30     Toekomstvisie op de branche met Olaf Prinsen
16:30 – 17:30     Netwerkborrel

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!