Geannuleerd: Themabijeenkomst Goed Werkgeverschap: Fluitend naar je werk!

De NVRD organiseert een themabijeenkomst speciaal voor HR- en P&O-medewerkers. Heb jij een andere functie, maar zet jij je ook iedere dag in voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers in jouw organisatie? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst blikken we terug op het project Route2020, de opvolging het Sectorplan AMBOR, wat de NVRD de afgelopen jaren met het O&O fonds GEO uitvoerde. Dit project draaide om bewustwording van de medewerker. Zij zijn zelf immers ook aan zet om in ontwikkeling te blijven. Hiervoor lanceerden we onder andere communicatiecampagne Pak je Kansen! en organiseerden we op 22 mei jl. de Vakdag.

Samenwerking in de regio was de tweede pijler van Route2020. We zijn op zoek gegaan naar nieuwe manieren om in regio’s samen te werken. Zo zijn in omgeving Nijmegen een tiental organisaties met elkaar in gesprek geraakt, om van elkaar te leren en bij elkaar aansluiting te vinden.

Ook luisteren we tijdens deze themabijeenkomst naar de ervaringen van twee organisaties waar we tijdens Route2020 een pilot draaiden. Wat hebben zij gedaan en geleerd? En belangrijker nog: van welke lessen en middelen kun jij gebruik maken?

We blikken tijdens ‘Goed Werkgeverschap: fluitend naar je werk!’ niet alleen terug. We kijken ook vooruit. In de middag laten we door middel van diverse workshops zien wat de NVRD voor jou betekent in de komende jaren.

 

Annulering
Wegens tegenvallende aanmeldingen heeft de NVRD moeten besluiten deze bijeenkomst te annuleren. Heeft u alsnog interesse in meer informatie over één van de onderdelen van deze dag? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over www.pakjekansen.nu, of bent u nieuwsgierig naar innovatief samenwerken in de regio?Neem dan contact op met Suzie van de Pas (vandepas@nvrd.nl of 06-15506860).

Datum en tijdstip:
2019-09-12T09:00:00 2019-09-12T17:00:00
Locatie:
Gelredome
Adres:
Batavierenweg 25
Arnhem
Aanmeldperiode: