Net of bijna afgestudeerd en op zoek naar een afwisselende en veelzijdige start van je carrière? Dan is dit je kans om te werken aan een schone en duurzame samenleving.

Wij zijn altijd op zoek naar starters die willen bijdragen aan de circulaire economie van de toekomst.

Het landelijke traineeship Circulaire Economie draait om jouw ontwikkeling tot zelfstandig professional. Je krijgt de kans om in twee jaar tijd te werken bij drie verschillende organisaties in de afval- en reinigingsbranche. Bij iedere werkplek ben je 8 maanden werkzaam en dit geeft jou de ruimte om te ontdekken wat bij je past. Daarnaast volg je een opleidingstraject met andere trainees op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke kennis.

De organisaties waar je komt te werken zijn verantwoordelijk voor de (gescheiden) inzameling en verwerking van het huishoudelijk afval én voor een schone en veilige leefomgeving. Je werkt vanuit de gedachte dat er in een circulaire economie geen afval bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden hergebruikt. En uiteraard is ook het voorkomen van afval hier een onderdeel van.