Algemene Ledenvergadering

Op 7 december blikken we tijdens de Algemene Ledenvergadering vooruit het nieuwe jaar. We zijn deze keer te gast in de houtwerkplaats van Circulus.

Deze Algemene Ledenvergadering staat vooral in het teken van het Jaarplan en de begroting voor 2024. Ook geven we een update over enkele actuele onderwerpen en staat de herbenoeming van de bestuursleden Ronald Hopman, Hein Grafhorst en Arjen Baars op de agenda. De Young NVRD deelt hun plannen en rebelse ambities voor komend jaar en tot slot geven we het podium aan enkele Young Professionals. De eerste lichting trainees van het landelijk traineeship circulaire economie presenteren de resultaten van hun groepsopdracht. In mei zijn zij, verdeeld over drie groepen, begonnen met enkele vraagstukken die spelen in de branche. Zij zoomen in op de inzameling van luiers- en incontinentiemateriaal, illegale textielcontainers en milieustraten.
Na de Algemene Ledenvergadering en de lunch is het mogelijk om een rondleiding te krijgen door de houtwerkplaats van Circulus. In de houtwerkplaats maken deelnemers onder begeleiding van een werkbegeleider mooie, duurzame producten van (afval)hout. Van vogelhuisjes tot tafels en van vleermuiskasten tot fruitschalen, allemaal in het teken van een circulaire houtketen.
09:30

Inloop

10:00

Start Algemene Ledenvergadering

12:00

Lunch

13:00

Optionele rondleiding houtwerkplaats Circulus 

14:00

Einde Algemene Ledenvergadering