FuckUp Night Young NVRD

Young NVRD organiseert een bijeenkomst waarin we leren van elkaars en onze eigen fouten.

Wil jij meer leren over de kracht van kwetsbaarheid en hoe je je fouten in je voordeel kan laten werken? Kom je fouten dan met ons vieren bij de Young NVRD FuckUp Night op 7 maart! Iedereen maakt fouten en vaak is daar veel van te leren. Deze unieke avond belicht het belang van kwetsbaarheid, wendbaarheid en het nemen van gecalculeerde risico’s.

De sessie begint met een interactieve lezing van impact-ondernemer (en ervaringsdeskundige) Rowan Hordijk van COFS. We verkennen hoe het erkennen van onze misstappen kan leiden tot persoonlijke groei en succes. Rowan deelt zijn eigen ervaringen op het gebied van fouten maken, kwetsbaarheid tonen en risico’s nemen. Zijn verhaal dient als inspiratie voor hoe je kan navigeren in je leven en werk.

Vervolgens gaan we jullie ook actief betrekken en gaan we het over jullie (en onze) fouten hebben. Dit gebeurt door middel van groepsdiscussies, oefeningen en persoonlijke pitches. Geen paniek, we zorgen voor een veilige omgeving inclusief borrels en pizza’s staan.