Gemeentelijk Grondstoffencongres

Werk jij bij een gemeente en hou jij je bezig met afval- en grondstoffen en/of circulaire economie? Dan is het Gemeentelijk Grondstoffencongres onmisbaar.

Actualiteiten | Best Practices | Inspiratie | Ontmoeting

Al ruim vijftien jaar is dit hét congres waar onder andere beleidsadviseurs, wethouders, communicatieadviseurs en leveranciers elkaar ontmoeten om de laatste ontwikkelingen in het afval- en grondstoffenbeheer te bespreken. Tijdens de vele deelsessies delen collega’s uit het hele land (en soms ook daarbuiten) hun kennis en ervaringen. En op de informatiemarkt vind je de nieuwste producten en diensten die de transitie naar een circulaire economie stimuleren.

Dat ons vakgebied en het delen van ervaringen relevanter is dan ooit blijkt wel uit de bijna 600 deelnemers die in 2023 aanwezig waren. Wil je dit niet missen en verzekerd zijn van de deelsessies van jouw voorkeur? Houd dan de website van het Gemeentelijk Grondstoffencongres goed in de gaten.

We starten met een plenair deel om vervolgens uiteen te gaan in vier rondes van steeds vijf deelsessies om uit te kiezen. Tijdens de lunch en netwerkborrel op de informatiemarkt praten we bij, ontmoeten we nieuwe vakgenoten en delen we de nieuwe inzichten met elkaar.

Het Gemeentelijk Grondstoffencongres is een initiatief van de NVRD en VNG Connect.

Sponsor worden van het Grondstoffencongres?

Neem dan direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.