Jaarcongres 2025

Ieder jaar komen alle leden van de NVRD ergens in Nederland samen, waarbij één van onze leden gastheer is van het congres. In mei 2025 is dat Dar en reizen we af naar Nijmegen.

Het NVRD Jaarcongres is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Momenteel werken wij hard aan weer een inspirerend en uitdagend programma, maar het thema staat alvast als een huis. Om in de woorden van Bart de Bruin (directeur Dar) te spreken:

“Samenwerken aan een duurzame wereld, met elkaar en voor elkaar. En voor toekomstige generaties! Dat is waar wij als branche voor staan. En dat begint in een wereld waar onderwijs, wetenschap en onze branche elkaar veel beter weten te vinden. Het succes van onze branche valt of staat immers met goed opgeleide mensen. Daarom gaan we in mei 2025 samen aan de slag om een nóg betere verbinding te leggen met het onderwijs en de wetenschap.”

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in! Zet jij het NVRD Jaarcongres alvast in je agenda? 

Aankondiging Dar

Sponsor worden van het NVRD Jaarcongres 2025?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kom in contact met directie en hoger management

Keuze uit diverse pakketten

Uit te breiden met special deal

Klik hier

Op onze congressen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Ben je nog niet eerder op ons jaarcongres geweest? Bekijk dan ook de terugblik van editie 2024 via onderstaande knop.