Jaarcongres 2024

Het NVRD Jaarcongres is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Ieder jaar in of rond mei komen directeuren, hoger-management en jonge professionals van (bijna) alle leden van de NVRD samen. Een tweedaagse waar we informeel bijpraten, nieuwe vakgenoten ontmoeten en ons laten inspireren door diverse sprekers.

Het bijzondere is; ieder jaar zijn we te gast bij weer een ander NVRD-lid. Zo strijken we neer in alle hoeken van Nederland. Van Zeeland tot Groningen en van Noord-Holland tot Limburg. Zo verzekeren we onszelf van een nationaal georiƫnteerd congres, maar met steeds weer een ander lokaal tintje. In juni 2024 zijn we te gast bij NVRD-lid Omrin in Leeuwarden en staat het congres in het teken van data en innovatie. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Kom je ook?

 

Aankondiging Omrin

In de basis bestaat het NVRD Jaarcongres uit onderstaande onderdelen. Het is momenteel nog niet mogelijk om je aan te melden. Zodra het wel mogelijk is om je aan te melden kan je kiezen uit diverse pakketten. Pak je alle onderdelen mee of kom je alleen naar het congres? De keuze is aan jou. Voor de algemene ledenvergadering dien je je separaat aan te melden.

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt zo spoedig mogelijk.

Programma

15:00

Algemene Ledenvergadering

17:00

Vrije tijd

19:00

Netwerkdiner