Jaarcongres 2024

Het NVRD Jaarcongres is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Ieder jaar komen directeuren, hoger-management en jonge professionals van (bijna) alle NVRD-leden samen, waarbij één van onze leden de gastheer is van het congres. In juni 2024 is dat Omrin en gaan we naar Leeuwarden. Het congres staat dit jaar in het teken van data en innovatie.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Innovatie in onze branche is één van de sleutels voor circulariteit in de toekomst. En daarbij is het ook tijd voor actie! Tijdens het NVRD Jaarcongres 2024 gaan we van denken naar doen.

Het jaarcongres is dé perfecte gelegenheid om samen lef te tonen, met elkaar te verbinden en de noodzaak van innovatie in te zien. We halen inspiratie uit het Friese Mienskip, bespreken het belang van data en leren over technologische trends en hun impact op onze toekomst.  Zo bundelen we als Nederlandse afvalbranche de krachten en helpen we elkaar om ons gezamenlijke doel in 2050 dichterbij te brengen. Het enige wat dan nog rest, is; Fan Tinken Nei Dwaan. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Kom je ook?

Aankondiging Omrin

Met het toevoegen van filosofe Eline de Jong is het programma voor de dag compleet! Het belooft weer een mooie mix aan verhalen te worden die ons meenemen in de praktijk én ethiek van datagebruik en innovatie. Lees hieronder meer over de sprekers van dit congres.

Sprekers

 • Marijke Roskam

  Dagvoorzitter

 • Arno Brok

  Commissaris van de Koning

 • Henry Meijdam

  Voorzitter NVRD

 • Laura Heese-Smit

  Voorzitter Young NVRD

 • Bas van Abel

  Oprichter Fairphone en De Clique

 • Jeroen Otter

  Coach NOC*NSF

 • Marieke de Boer

  CEO IMPACD Boats

 • Maarten Hartsuijker

  Ethisch hacker

 • Eline de Jong

  Filosoof, ethicus en onderzoeker

Programma

10:00

Optionele excursie Omrin

Ecopark De Wierde
De Dolten 11 in Heerenveen

15:00

Algemene Ledenvergadering

Statenzaal Provincie Fryslân
Tweebaksmarkt 52 in Leeuwarden

17:00

Vrije tijd

19:00

Netwerkavond

Urban Bistro Sophias
Lange Marktstraat 1 in Leeuwarden

Locaties

 • Statenzaal, Provinciehuis

 • Sophias, Leeuwarden

 • De Harmonie, Leeuwarden

 • Proefverlof, Blokhuispoort

Hotelinformatie

CONGRES HOTEL | WestCord WTC Hotel
Dit jaar is WestCord WTC Hotel Leeuwarden de uitvalsbasis van het NVRD Jaarcongres. Om zoveel mogelijk gasten te verzekeren van een overnachting in Leeuwarden is er een groot aantal kamers voor het NVRD Jaarcongres vrijgehouden. Indien je wilt overnachten bij het congreshotel, dien je zelf de reservering te maken. Wees er op tijd bij, want vol = vol. De kamerprijs bedraagt € 119,50 voor een 1-persoonskamer per kamer per nacht en € 139,00 voor een 2-persoonskamer per kamer per nacht (incl. ontbijt, incl. BTW, excl. stadsbelasting). Een kamer kan gereserveerd worden via deze link. Zorg dat je de juiste aankomst- en vertrekdatum en het juiste aantal volwassenen invoert. Ontbijt hoeft niet apart toegevoegd te worden, dat is al inbegrepen. Hierna kan er een kamertype worden gekozen (double room of twin room) en kan de betaling voldaan worden middels CreditCard. De kamers zijn o.b.v. beschikbaarheid. De nacht van 5 op 6 juni is inmiddels volgeboekt.

TWEEDE HOTEL | Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof
Naast het congreshotel is er ook de optie om te overnachten bij Fletcher Hotel. Dit hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Indien je hier wilt overnachten dien je zelf een reservering te maken. Wees er op tijd bij, want vol = vol. De kamerprijs bedraagt € 110,50 voor een 1-persoonskamer per nacht (incl. ontbijt, incl. BTW, exclusief stadsbelasting). Er kan gereserveerd worden door een e-mail te sturen naar sales@hotelstadhouderlijkhof.nl onder vermelding van code: F24-GFC6834. Vermeld in deze aanvraag je voornaam, achternaam, organisatie en de gewenste check-in en check-out datum. Een reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen vanuit het hotel. De betaling dient bij aankomst in het hotel te worden voldaan.

DERDE HOTEL | Hotel Vie Via
Vie Via is ‘Just a Room’ en geen traditioneel hotel. Hotel Vie Via heeft kamers met alle benodigdheden; een uitstekend bed, een luxe regendouche, fluffy handdoeken, grote ramen en snelle WiFi. Zin in een kop koffie of yoghurt in de ochtend? Loop gewoon naar de winkel beneden! Met de Promocode VVFRIENDS ontvang je 10% korting. Klik hier om een kamer te reserveren.

YOUNG NVRD | Alibi Hostel
Voor een aantrekkelijk tarief kunnen leden van Young NVRD overnachten bij het Alibi Hostel; een hostel in een oude gevangenis, middenin het stadscentrum. Hiervoor is een beperkt aantal kamers gereserveerd. De kamerprijs met privé badkamer bedraagt € 85,00 voor een 2-persoonskamer per kamer per nacht en € 72,00 voor een 1-persoonskamer per kamer per nacht.

Platinum sponsoren

Goud sponsoren

Zilver en brons sponsoren

Sponsor worden van het NVRD Jaarcongres 2024?

Bekijk hier de mogelijkheden!

Kom in contact met directie en hoger management

Keuze uit diverse pakketten

Uit te breiden met special deals

Klik hier

Op onze congressen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Ben je nog niet eerder op ons jaarcongres geweest? Bekijk dan ook de terugblik van editie 2023 via onderstaande knop.