Vakdag 2024

Wij zijn er voor iedereen in de branche. Zeker ook voor alle uitvoerders die zich bewegen in de openbare ruimte. Van chauffeurs en beladers tot de mannen en vrouwen van het groenonderhoud. Voor hen organiseren wij jaarlijks de Vakdag.

Op deze dag komen AfvalHelden uit het hele land samen voor een leuke en leerzame dag. Men leert van elkaar en van de workshops die we organiseren. Altijd lekker actief, want zij worden niet vrolijk van een hele dag stilzitten.

We zijn momenteel druk bezig om het programma definitief vorm te geven. Het thema van deze editie is ‘Bruggen bouwen’. Hoe leg je contact met elkaar, leidinggevenden en inwoners? En hoe kom je in dat contact nader tot elkaar? Gun jij jouw AfvalHelden een leuke en leerzame dag? Meld ze dan snel aan!

Ervaringen van deelnemers: 
“Het is een leuke en leerzame dag”
“Een leuke dag buiten het gewone werk”
“Ik vond het heel boeiend en inspirerend”
“Leuk om eens collega’s van andere organisaties te spreken”

Sprekers

  • Angelique Krüger

    Dagvoorzitter

  • Jan van Halst

    Oud-profvoetballer

Workshops

Voor de deelnemers organiseren we diverse leuke en actieve workshops. Niet alleen leerzaam, maar ook een leuke ijsbreker om in contact te komen met collega's van andere organisaties.

Bruggen bouwen

We gaan letterlijk aan de slag met het bouwen van een brug. In groepjes van vijf proberen de deelnemers door samenwerking, overleg en planning de beste brug te bouwen. Gaat jouw team winnen?

Pantomime

Een door de wol geverfde mimespeler belicht in deze pantomimeworkshop verschillende technieken en expressies met als resultaat zelfkennis, samenwerkingstools en natuurlijk veel lol. De workshop start met enkele populaire houdingen en uitdrukkingen, maar gaat beduidend verder dan alleen maar “kunstjes leren”. Deelnemers worden meer bewust van hun eigen lichaamstaal én die van een ander.

Volgt binnenkort!

Deze houden we nog even geheim! 😉

Impressie eerdere edities

Op onze congressen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wil je meer weten over de NVRD Vakdag? Bekijk dan ook de terugblik van editie 2023 via onderstaande knop.