NVRDEventsBijeenkomst

Skip Navigation LinksBijeenkomst

Events

0ef388cb-03f8-4b99-80a7-49a82300adbc

Gemeentelijk Grondstoffencongres

Omschrijving

Actualiteiten  |  Best Practices  |  Inspiratie  |  Ontmoeting
 
Werk jij bij een gemeente en hou jij je bezig met afval- en grondstoffen en/of circulaire economie? Dan is het Gemeentelijk Grondstoffencongres onmisbaar. Al ruim vijftien jaar is dit hét congres waar onder andere beleidsadviseurs, wethouders, communicatieadviseurs en leveranciers elkaar ontmoeten om de laatste ontwikkelingen in het afval- en grondstoffenbeheer te bespreken. Tijdens de vele deelsessies delen collega’s uit het hele land (en soms ook daarbuiten) hun kennis en ervaringen. En op de informatiemarkt vind je de nieuwste producten en diensten die de transitie naar een circulaire economie stimuleren.   
 
Dat ons vakgebied en het delen van ervaringen relevanter is dan ooit blijkt wel uit de bijna 600 deelnemers die in 2023 aanwezig waren. Wil je dit niet missen en verzekerd zijn van de deelsessies van jouw voorkeur? Houd dan de website van het Gemeentelijk Grondstoffencongres goed in de gaten.  
 

Programma

We starten met een plenair deel om vervolgens uiteen te gaan in 4 rondes van steeds minimaal 4 deelsessies om uit te kiezen. Tijdens de lunch en netwerkborrel op de informatiemarkt praten we bij, ontmoeten we nieuwe vakgenoten en delen we de nieuwe inzichten met elkaar.
 
Het Gemeentelijk Grondstoffencongres is een initiatief van de NVRD en VNG Connect.
 

Details

NaamGemeentelijk Grondstoffencongres
DatumDon - 21 Maart 2024
Tijd09:30 - 17:30 uur
LocatieHart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Meer events

Bekijk ook de andere events die wij organiseren op de overzichtspagina: