slider_afvalcoaches

Publiek belang

slider_straatreiniger

Verbindend

slider_werkomstandigheden

Deskundig

Agenda

| Hotel Ampt van Nijkerk en Eureco Nijkerk

Regiobijeenkomst NVRD Midden-Nederland op 12 december 2019

Graag nodigt het bestuur van NVRD Midden u uit voor een regiobijeenkomst bij Eureco in Nijkerk. Deze zal in het teken staan van: CIJFERS PMD-AFVAL “Wat zeggen cijfers over de kwaliteit van PMD in het restafval en over de kwaliteit van PMD?”

| Villa Jongerius

Marktdag textiel

Vanuit het VANG HHA programma worden projecten uitgevoerd om de kwaliteit van ingezameld textiel te verhogen. Een van die projecten is het uitvoeren van een marktconsultatie gekoppeld aan een marktdag naar de optimale inzamelstructuur van huishoudelijk textiel, gericht op een volledig circulaire textielketen. 

| Mauritskazerne

Nieuwjaar Kennisbijeenkomst 'Bestaat de perfecte verpakking?'

Bestaat de perfecte verpakking? Deze vraag staat centraal bij de kennisbijeenkomst die de NVRD samen met de Young Professionals organiseert op 16 januari aanstaande in de Mauritskazerne in Ede. We praten nu al jaren over verpakkingen, vergoedingen, sortering en recyclebaarheid waarbij vanuit verschillende invalshoeken wordt beargumenteerd wat een goede verpakking is. Maar om in eerste instantie begrip te krijgen voor elkaars argumenten en waar mogelijk dichter tot elkaar te komen en samen op te trekken, is het goed om met elkaar hierover in gesprek te gaan.  

Zoek hier de leden van de NVRD

Ledenzoek

Expertise