NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

19 en 20 januari 2022 Schouders onder Schoon

Datum: 13-12-2021
Er is groen licht voor een landelijke campagne vanuit het Rijk over zwerfafval. De campagne is gericht op participatie. Het gaat om de laatste (belangrijke) resten zwerfafval, naast alle andere maatregelen die al zijn genomen en nog in ontwikkeling zijn.  

Samenwerking op het gebied van zwerfafvalcommunicatie maakt de schoon-boodschap sterker. De communicatie over zwerfafval krijgt daarmee ook de landelijke prioriteit die het verdient. Om de verwachtingen goed te schetsen: er wordt gewerkt met een beperkt budget. Dit vraagt om creatief te zijn met middelen en goed samen te werken voor maximaal bereik van de campagne.

Meld je aan
Rijkswaterstaat organiseert bijeenkomsgten voor de deelnemers van het platform 'Schouders onder Schoon', klik hier voor het aanmeldformulier

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.