NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

20 mei: NVRD Jaarcongres, meld je nu aan!

Datum: 05-05-2021
Live vanuit een studio in het Klokgebouw te Eindhoven nemen NVRD en Cure u op 20 mei mee in het thema 'Innovatie en de rol van de Overheid'. Welke rol heeft de overheid in het innovatieproces? En hoe doe je dat, innoveren in crisistijd? Diverse tafelgasten gaan het gesprek hierover aan. Dagvoorzitter Nathan de Groot leidt het gesprek.

Aan tafel onder andere Werner Schouten (voorzitter de Jonge Klimaatbeweging), Jouri Schoemaker (Pieter Pot), Maurice Geraets (Co-CEO NXP Nederland), Willem van der Leegte (President & CEO · ‎VDL Groep), Willemijn Peeters (CEO & Founder ‎Searious Business), Margriet Jongerius (Bestuurder, interim-manager, kwartiermaker en toezichthouder en actief op het terrein van het brede Sociale Domein), Rik Thijs (wethouder Eindhoven) en  Henry Meijdam (voorzitter NVRD). Sigrid Schuurmann (voorzitter Young NVRD) schuift aan als tafeldame om de jonge generatie in de branche te vertegenwoordigen. Paul de Munnik verzorgt de muzikale omlijsting en niemand minder dan Victor Mids verzorgt een act!

Aanmelden kan nog en kost maar 95,- all inn. We verzorgen ook een online borrel op het wonder.me platform waarbij je zelf bepaalt met wie en hoe lang je praat. Eindelijk weer eens collega’s uit het land ontmoeten.

Voor het volledige programma en aanmelden: www.nvrdjaarcongreseindhoven.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.