NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

9 maart 2022 Vakdag bij Nationaal Militair Museum

Datum: 13-12-2021
Op woensdag 9 maart 2022 keert de Vakdag terug, en wel bij het Nationaal Militair Museum te Soest. Net zoals ieder jaar gaat de Vakdag om ontwikkeling van jezelf. Dit jaar gaan we daarbij dieper in op veiligheid.

Wanneer: 9 maart 2022

Locatie: Nationaal Militair Museum te Soest

Tijd: 8.00 (inloop) – 15.00 uur

Kosten: € 125,00 per persoon

We starten de dag plenair, onder leiding van dagvoorzitter Angelique Krüger. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we het gesprek over veiligheid met de deelnemers aan. Hoe vergroot je het veiligheidsbewustzijn bij medewerkers en welke initiatieven zijn succesvol gebleken? Vervolgens verdelen de deelnemers zich over drie rondes met workshops:  

  • Veiligheid voor jezelf: een aikido expert deelt hoe je rustig blijft in uitdagende situaties;
  • Veiligheid en communicatie: hoe (en wanneer) ga je in gesprek met agressieve inwoners;
  • Veiligheid in en om je wagen: op het buitenterrein staan diverse interessante wagens uit de branche. Aan de wagens koppelen we bijpassende veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan een spiegelafstelplaats rondom een inzamelvoertuig.

Een bekende spreker sluit de dag af. We zijn nu in gesprek met Nederlands meest bekende scheidsrechter, Björn Kuipers. We zorgen voor een heerlijke lunch en een lekkere afsluitende borrel. Kortom een dag die je als uitvoerder niet wilt missen en je als leidinggevende je medewerker graag gunt. Aanmelden voor de Vakdag is mogelijk vanaf half januari, via de website van de NVRD.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.