NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Aankondiging: Week van de AfvalHelden 2022

Datum: 09-02-2022
We zijn weer terug! Van 7 tot en met 13 maart is het weer de Week van de AfvalHelden. In deze week bedanken wij alle medewerkers in de inzameling, groenbeheer, reiniging en verwerking.
Bijna 30.000 professionals houden de straten schoon, halen dagelijks het afval op en zorgen ervoor dat het daarna grotendeels een nieuwe toepassing krijgt. Op die manier dragen ze allemaal bij aan een betere en schonere wereld. En dat doen ze met de nodige kennis en professionaliteit. Medewerkers in de branche zijn cruciaal voor de volksgezondheid en het draaiend houden van Nederland. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Zij verdienen onze waardering, iedere dag, en speciaal tijdens de Week van de AfvalHelden.

Doet u ook mee?
Kijk op www.weekvandeafvalhelden.nl voor onze toolbox en inspiratie over wat uw organisatie of u persoonlijk kunt doen om onze afvalhelden in de spotlight te zetten.

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de NVRD, Vereniging Afvalbedrijven, Transport Logistiek Nederland en O&O fonds GEO. 


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.