NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Aanmelden nog mogelijk voor online Jaarcongres StAA

Datum: 19-11-2020
Op dinsdag 24 november organiseert de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche haar jaarcongres. Dit keer speciaal voor leidinggevenden en volledig online. Met een inspirerend programma willen we leidinggevenden wegwijs maken in hoe je medewerkers stimuleert tot veilig en gezond werken. De sluitingsdatum voor inschrijven is verlengd tot vrijdag 20 november.

Gedragsdeskundige Leonie Venhoeven van D&B vertelt ons hoe menselijk gedrag tot stand komt en hoe we gedrag kunnen veranderen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Lotje de Laat van SUEZ Nederland laat ons zien welke communicatietechnieken we kunnen inzetten om medewerkers aan te zetten tot gezond en veilig gedrag.

Het jaarcongres start om 10 uur met een opening door Michaël van Hulst, voorzitter van de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche, en eindigt om 12 uur. Dagvoorzitter Pieter Kaltner, manager Haagse Milieu Services, zorgt voor interactie met de deelnemers, die vragen kunnen stellen via de chat.

Het jaarcongres richt zich op leidinggevenden, omdat zij ervoor verantwoordelijk zijn dat hun medewerkers veilig en gezond werken. Het congres is uiteraard ook interessant voor communicatieprofessionals, KAM-functionarissen, en OR-, VGWM- en directieleden. Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 20 november, door een e-mail te sturen naar info@arbocatalogus-afvalbranche.nl, o.v.v. organisatie, naam, functie en e-mailadres.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.