NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Afscheid Han Noten en Olaf Prinsen

Datum: 26-03-2020
Het was de bedoeling dat Han Noten en Olaf Prinsen op de avond voor het Jaarcongres afscheid zouden nemen van de vereniging. Door de nieuwe maatregelen om het Coronavirus te bestrijden, waaronder het verbod op evenementen, is dit niet mogelijk.

Han en Olaf reageren op het besluit in dit bericht:
Han Noten
sinds 2013 en nog tot 13 mei dit jaar voorzitter van de vereniging: “Ik vind het jammer dat ik velen van jullie nu geen hand meer kan schudden, maar tegelijkertijd moeten we de maatregelen uiterst serieus nemen. Ik heb de afgelopen jaren als voorzitter van de NVRD als zeer prettig ervaren en kan wel zeggen dat ik geen andere vereniging ken die zo hecht is en waar zo’n goede sfeer hangt als bij de NVRD. We hebben in die acht jaar veel bereikt en ik dank met name mijn mede bestuursleden en de mensen van het bureau voor de fijne samenwerking. ”

Olaf Prinsen sinds 2015 directeur van de NVRD: “Per 1 april start ik als directeur voor Jeugdzorg Nederland, een branchevereniging in een totaal andere hoek dan de NVRD. Ik ga de NVRD missen, de sector, maar zeker ook de mensen. Wat mij bij blijft is de sterke onderlinge verbondenheid en de publieke drive waarmee de leden hun werk doen. Deze publieke drive die verschillende belangen deed vernevelen, dat vind ik mooi en neem ik mee”.

Zowel Han Noten als Olaf Prinsen hadden graag in persoon afscheid genomen. Gekeken wordt nu of er een alternatief moment gepland wordt. Hierover zullen wij de leden tijdig informeren. Er verschijnt komende weken nog een NVRD Podcast met Olaf Prinsen en Han Noten geeft nog een NVRDtalk / Webinar over het onderwerp: 'na de crisis!' Hierover later meer. Ook in de GRAM-uitgaven van april en mei wordt stilgestaan bij het vertrek van beide heren.

 

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.