NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Afvalconferentie eerste grote afvalevent met publiek

Datum: 14-09-2021
De persconferentie op 14 september was glashelder. Alle seinen staan op groen voor het eerste grote afvalevent sinds de start van de pandemie 1,5 jaar geleden. De Afvalconferentie 2021 op 6 oktober in DeFabrique in Utrecht wordt een boeiende conferentie voor beslissers in de afvalsector. Met interessante en inspirerende sprekers zoals Rob Hamer, Hans Stegeman, Pier Eringa en anderen. Daarnaast is dit het eerste event waar je collega’s en vakgenoten vanuit het hele land weer kunt ontmoeten.

Is wat we doen genoeg? Zijn de doelen voor 2025, 2030 en 2050 haalbaar zonder drastische aanpassingen? En hoe zouden deze aanpassingen er dan uit moeten zien? Welke rol speelt úw organisatie daarbij, en u als leider binnen onze sector? De Afvalconferentie gaat over de urgentie van systeemverandering in de grondstoffenketen. Met inspirerende verrassende én kritische sprekers vanuit uiteenlopende perspectieven: producenten, economisch, consumenten, wetenschap, sectoraal. Naast deze uitdagende en boeiende thema’s is er nóg een reden om te komen: we mogen weer. Na al die tijd is dit het eerste live evenement waar de afvalsector elkaar weer in levenden lijve gaat ontmoeten. We kunnen niet wachten u 6 oktober weer te ontvangen.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Vereniging Afvalbedrijven en de NVRD.

Meer informatie over het programma en aanmelden: www.afvalconferentie.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.