NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Afvalfonds Verpakkingen reikt awards uit aan de verpakkingsketen

Datum: 08-12-2021
Stichting Afvalfonds Verpakkingen heeft een nieuw initiatief in het leven geroepen: de Afvalfonds Verpakkingen Awards 2022. Het Afvalfonds heeft als doel om met alle partners in de recycleketen alle verpakkingsketens sluitend maken. Om dit te bereiken vinden vele mooie initiatieven en samenwerkingen plaats bij partijen in de verpakkings- en recyclingketen, die niet altijd even zichtbaar zijn.

Om deze initiatieven te stimuleren en de organisaties erachter in het zonnetje te zetten, organiseert het Afvalfonds samen met haar uitvoeringsorganisaties Nederland Schoon, Nedvang b.v. en het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) de Afvalfonds Verpakkingen Awards 2022. De Awards worden uitgereikt op 9 juni 2022 in Baarn. De inzendtermijn is vanaf heden geopend en aanmelden kan tot 25 januari via het inschrijfformulier op www.afvalfondsverpakkingen.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.