NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Algemene Ledenvergadering 5 december

Datum: 21-11-2019
Op 5 december organiseert de NVRD de jaarlijkse najaars Algemene Ledenvergadering in Rotterdam. Voorafgaande aan de Algemene Ledenvergadering spreekt Marc Tijhuis, de nieuwe directeur van ISWA.

Marc stelt zich voorafgaande aan de vergadering voor en gaat in op de verhuizing van ISWA naar Rotterdam. Daarnaast geeft hij een doorkijk naar het ISWA congres dat in 2020 in en samen met Rotterdam wordt georganiseerd.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering worden er drie nieuwe bestuursleden voorgedragen. Daarnaast staat het Jaarplan voor 2020 op de agenda. Minimaal een week voor de tijd ontvangt u de stukken voor de vergadering.

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats in De Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug. Van 9.30 tot 10.15 uur spreekt Marc Tijhuis, waarna Han Noten de Algemene Ledenvergadering zal openen. De vergadering duurt circa tot 12.30 uur en wordt afgesloten met een lunch.

Aanmelden kan hier

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.