NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Algemene ledenvergadering en ISWA event

Datum: 07-11-2022
Op 14 december staat weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NVRD op de agenda. Voorafgaand aan de ALV organiseren de NVRD en ISWA samen een kennismakingsevent met als thema ‘Circular Economy’.
​De Algemene Ledenvergadering start om 13.30 uur en staat in het teken van de plannen en de begroting voor volgend jaar. Ook bespreken we de nieuwe statuten en een nieuwe governance-code, geven bureau-medewerkers een toelichting op enkele belangrijke dossiers en gaan we met leden in gesprek over de identiteit en positionering van de NVRD. Leden krijgen uiterlijk 8 dagen voor de vergadering de vergaderstukken toegestuurd. 

Combinatie met ISWA-event
ISWA betrok in 2019 haar nieuwe Rotterdamse hoofdkwartier. De internationale vereniging verwelkomt in december een afvaardiging van haar leden in Rotterdam. Een mooie kans om hen kennis te laten maken met het Nederlandse werkveld. Daarom combineren wij onze ALV met een bijeenkomst voor zowel NVRD- als ISWA-leden. We bespreken de circulaire economie op internationaal niveau en zoomen steeds verder in op de Nederlandse aanpak. Aan het woord komen onder andere:
  • Carlos Silva Filho (president ISWA)
  • Wendy de Wild (directeur NVRD) 
  • Freek van Eijk (directeur Holland Circular Hotspot)
Programma 
09.00 - 09.30 uur   Inloop
09.30 - 12.30 uur   Inhoudelijk programma ‘Circular Economy’ i.s.m. ISWA (Engels) 
12.30 - 13.30 uur   Netwerklunch
13.30 - 16.00 uur   Algemene ledenvergadering NVRD
16.00 - 17.00 uur   Afsluitende borrel

Aanmelden
Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. In het aanmeldproces is het mogelijk om per onderdeel aan te geven of je erbij wil zijn. 


Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.