NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Algemene Ledenvergadering en lezing Nationaal Park de Hoge Veluwe

Datum: 29-04-2019
Wij nodigen u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 15 mei. De vergadering vindt plaats in de Wageningsche Berg in Wageningen.

De inloop voor de ALV start om 15.00 uur. Deze trappen we af met een inspirerend verhaal van Harald de Boer, adjunct-directeur van Stichting Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Vervolgens staan onder andere de governance code voor bestuur en de drie nieuwe vacatures in het bestuur van de NVRD op de agenda.

Lezing: Hoe run je een Nationaal Park?
Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering, waarvoor alle leden welkom zijn, is er een interessante en inspirerende lezing van Harald de Boer over de fondsenwerving en het beheer van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Harald de Boer is adjunct-directeur van de stichting die het Park beheert. De Hoge Veluwe is het enige nationale park in Nederland dat zelfstandig draait met eigen verdienmodellen en fondsenwerving. Hoe houden zij een park van 5400 hectare draaiende? En wat zijn de paralellen met het draaiende houden van een branchevereniging?

Let op: voor Publieke Bedrijven en Regievoerende Gemeenten organiseert de NVRD voorafgaande een ledenbijeenkomst over de Raamovereenkomst Verpakkingen. Klik hier voor meer informatie.

Informatie:
woensdag 15 mei 2019, 15:00 - 17:30 uur
Locatie: Hotel de Wageningse Berg
Adres: Generaal Foulkesweg 96, WAGENINGEN                                              

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.