NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bas Peeters 12,5 jaar in dienst bij de NVRD

Datum: 03-11-2022
Onze collega Bas Peeters vierde deze week zijn 12,5 jarig jubileum bij de NVRD. En dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. We verraste hem met een mooi cadeau en natuurlijk was er taart.
"De jaren zijn voorbij gevlogen" zegt Bas. Voordat hij 12,5 jaar geleden in dienst kwam, had hij al op diverse fronten samengewerkt met de NVRD. Ook was hij al onderdeel van de redactie van de GRAM. Inmiddels is hij 3 meerjarenstrategieën, 12 jaarplannen en bijna 100 bestuursvergaderingen verder.

"Het werken bij de NVRD blijft enorm leuk, waardevol en inspirerend. We zijn strategisch gesprekspartner op landelijk niveau en staan tegelijkertijd met de voeten in de klei (lees: uitvoeringspraktijk). En onze invloed en impact neemt alleen maar toe. De recente komst van enkele nieuwe collega's zorgt ook weer voor nieuw elan."

Op naar nogmaals 12,5 jaar! ;)Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.