NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Belangstellenden gezocht voor werkgroep BOR Arbocatalogus

Datum: 20-06-2019
De NVRD is samen met VA, BRBS en BVOR partner in de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche (StAA), naast de werkgevers- en werknemersorganisaties: WENB, FNV, CNV en Het Zwarte Corps. De NVRD neemt deel aan twee inhoudelijke werkgroepen: de Werkgroep Inzameling en de nieuw te vormen Werkgroep BOR.

In 2018 is het besluit genomen om de Arbocatalogus uit te breiden met Arbovoorschriften gericht op werkzaamheden in het beheer van de openbare ruimte. De Werkgroep BOR zal de inhoud van de Arbocatalogus voor Beheer van de Openbare Ruimte bepalen. Het betreft dus een tijdelijke werkgroep die op korte termijn van start gaat. De verwachting is dat de groep drie keer bijeenkomt. En waar nodig, wordt digitaal verder gewerkt.

Ben jij deskundig op het gebied van BOR en heb je interesse om deel te nemen aan deze nieuwe werkgroep? Stuur dan een mail naar vandepas@nvrd.nl.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.