NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bijeenkomst 'Goed Werkgeverschap: fluitend naar je werk!'

Datum: 04-07-2019
De NVRD organiseert een themabijeenkomst speciaal voor HR-en P&O-medewerkers. Heb jij een andere functie, maar zet jij je ook iedere dag in voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers in jouw organisatie? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom 12 september in Gelredome Arnhem.

Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op het project Route2020, het vervolg op het Sectorplan AMBOR. Route2020 draaide om bewustwording van de medewerker. In dit project is de communicatiecampagne Pak je Kansen! van start gegaan en werd er op 22 mei jongstleden een Vakdag georganiseerd.

Ook luisteren we tijdens deze themabijeenkomst naar de ervaringen van twee organisaties waar we tijdens Route2020 een pilot draaiden. Wat hebben zij gedaan en geleerd? En belangrijker nog: van welke lessen en middelen kun jij gebruik maken?

We blikken tijdens ‘Goed Werkgeverschap: fluitend naar je werk!’ niet alleen terug. We kijken ook vooruit. Door middel van diverse workshops laten we zien wat de NVRD voor jou kan betekenen in de komende jaren. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.