NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bijeenkomst 'Grip op Onkruid'

Datum: 24-09-2020
Voor de zomer heeft de NVRD een onderzoek laten uitvoeren naar de stand van zaken van onkruidbeheer in Nederland. De NVRD organiseert een bijeenkomst over de resultaten van deze evaluatie van onkruidbestrijding. Tijdens de bijeenkomst zullen adviesbureaus Tauw en Peter van Welsem in twee werksessies ingaan op de resultaten uit de evaluatie, met als doel om de aanwezigen meer grip op onkruid te laten krijgen.

De onderwerpen die in de eerste sessie aan de orde komen zijn: Samenwerking tussen opdrachtnemer en opdrachtgever & beleving van onkruid. In de tweede sessie zal in worden gegaan op: Klimaat/duurzaamheid, Ontwerp & Methoden/kosten.

In de twee sessies zullen we eerst de resultaten van het onderzoek delen, daarna komt een ervaringsdeskundige aan het woord, waarna er ruimte is om interactief van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Wanneer: 6 november van 9.00 tot 13.34 uur (inclusief lunch)

Waar: op een nog nader te bepalen locatie in Arnhem

Tijdens de bijeenkomst zullen de coronamaatregelen van het RIVM worden gehanteerd. In verband met die maatregelen kunnen er maximaal 50 mensen aanwezig zijn bij de bijeenkomst, wat betekent dat er plaats is voor ongeveer 40 deelnemers. Indien nodig zullen we de bijeenkomst online houden, als dit het geval is hoort u dat ongeveer anderhalve week voor de bijeenkomst. Als u een ervaring met onkruidbeheer zou willen delen, geef dat dan bij uw opgave aan. Zowel positieve ervaringen als ervaringen waar nog verbetering mogelijk is zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via deze link

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.