NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bijeenkomst 'Hoe communiceer je over veilig en gezond werken'

Datum: 24-10-2019
De Stichting Arbocatalogus Afvalbranche organiseert op 28 november 2019 in Driebergen een bijeenkomst over intern communiceren over veilig en gezond werken en de wijze waarop je medewerkers positief betrekt bij dit onderwerp.

Ook wordt er uitleg gegeven over de Arbocatalogus Afvalbranche, die de basis biedt voor veilig en gezond werken. Er is voldoende ruimte om met anderen in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor communicatieprofessionals, maar is net zo relevant voor KAM-functionarissen.

Datum: 28 november 2019
Tijd: van 12.30 tot 18.00 uur
Locatie: Antropia in Driebergen
Gratis toegankelijk

U kunt zich tot 7 november 2019 aanmelden door een e-mail te sturen naar info@arbocatalogus-afvalbranche.nl  o.v.v van bedrijf, naam, functie en e-mailadres. Personen die zich eerder al hebben aangemeld, hoeven dat niet opnieuw te doen. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestigingsmail met meer informatie.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.