NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bijeenkomst ‘Hoe voorkomen we afvalbranden?’

Datum: 04-07-2019
Op 18 september organiseert de provincie Noord-Brabant een bijeenkomst over brandveiligheid. VA, BRBS, FHG, TLN en NVRD vullen gezamenlijk het programma in.

Woensdag 18 september van 11:30 tot 15:30 uur is het provinciehuis van Noord-Brabant, in Den Bosch, de locatie voor deze bijeenkomst. De provincie signaleerde de problematiek rondom branden in de afvalsector en streeft ernaar te onderzoeken hoe dit verbeterd kan worden. Met aandacht voor preventieve en repressieve maatregelen, verzekerbaarheid van recyclingbedrijven en de rol van schakels in de keten voorafgaand aan de uiteindelijke afvalverwerking. Hierbij zoomen wij in op twee belangrijke veroorzakers, matrassen en lithium-ion batterijen. Medio augustus kunt u zich aanmelden. Er zijn geen kosten voor deelname aan verbonden.

Praktische informatie:
Datum: 18 september 2019
Tijd: 11.30 – 15.30
Locatie: provinciehuis Noord-Brabant
Adres: Brabantlaan 1, ’s-Hertogenbosch

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.