NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bijeenkomst Regio West: ‘Innovaties in sterk stedelijk gebied’

Datum: 09-11-2021
​Nu we elkaar weer live mogen ontmoeten, organiseert het bestuur van de Regio West op 25 november een bijeenkomst over ‘Innovaties in sterk stedelijk gebied’.
Sterk stedelijke gemeenten zien zich uitgedaagd in het vinden van oplossingen in gebieden waar steeds compacter en hoger gebouwd wordt. Hoe gaan deze gemeenten hiermee om? Hoe benut je de openbare ruimte optimaal en biedt je toch de mogelijkheid voor afvalscheiding aan inwoners. Eén van deze oplossingen is het Ondergronds Afval Transport systeem. Steeds meer gemeenten zien hier in de voordelen.

De bijeenkomst staat in het teken van 'lessons learned en best practices' in sterk stedelijk gebieden. Wat zijn de uitdagingen, kansen en mogelijkheden op dit gebied? We combineren het nuttige met het aangename en hopen u op 25 november weer te ontmoeten. Aanmelden kan hier.

Meer nieuws

Meer artikelen lezen over dit onderwerp? Klik op een tag om gerelateerd nieuws te vinden:
Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.