NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Bijeenkomst Werksessie Bijplaatsingen

Datum: 15-09-2021
De NVRD heeft samen met VConsyst en Wastevision onderzoek gedaan naar bijplaatsingen. Het is een herijking van de basis op orde, oplossingen voor bijplaatsingen en technische interventies. Op 23 september worden de eerste resultaten gedeeld. We willen deze resultaten graag met u delen, toetsen en aanscherpen.  Heeft u ervaring met bijplaatsing-aanpakken of beleid, wilt u hier meer van weten en kunt u op 23 september van 10.00-14.00? Het aantal deelnemers is beperkt (maximaal 15 deelnemers), dus meld u snel aan.  

De klankbordbijeenkomst vindt plaats op 23 september van 9.45-14.00 bij Royal Dutch Bammens B.V., onderdeel van Company VConsyst, te Maarssen waar ondergrondse containers en afvalbakken worden gefabriceerd. In de ochtend worden de resultaten van het onderzoek aan de hand van stellingen gepresenteerd. Zodoende kunnen wij de resultaten testen, verzorgen we nieuwe inzichten en inspiratie voor u om bijplaatsingen aan te pakken. Hierna staat er een heerlijke lunch voor u klaar. We sluiten af met een rondleiding door de fabriek en krijgen we een inkijk in de productie van ondergrondse containers en de beroemde ‘Capitole’ afvalbakken.

Deze bijeenkomst is geannuleerd.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.