NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Camilla van de Boom en Johan van den Elzen sprekers NVRD Jaarcongres 2020

Datum: 07-02-2020
Een gevarieerd aanbod sprekers deelt tijdens het NVRD Jaarcongres op 14 mei 2020 hun visie op het onderwerp ‘innovatie’. Van innovatie in voertuigen, tot personeelsbeleid. Maar ook: hoe ga je als organisatie om met de toekomst? We stellen twee sprekers aan u voor.

Camilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van strategisch adviesbureau sturrm. Zij doet onderzoek naar hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen. Haar onderzoek richt zich op het ontwikkelen van slagvaardige bedrijven in een steeds veranderende context. Het gaat hierbij niet alleen om wat bedrijven moeten doen om succesvol te zijn, maar ook hoe ze dit voor elkaar krijgen. Haar kennis deelt Camilla met studenten van TIAS School for Business and Society.

Johan van den Elzen is directeur bij Start Foundation in Eindhoven. Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk ontwikkelaar; continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om aan een arbeidsmarkt te bouwen waarin iedereen werkt en die voor iedereen werkt. Hiertoe ontwikkelt Start Foundation eigen initiatieven en investeert zij in projecten en bedrijven die dat mede mogelijk maken. De introductie van Open Hiring (een baan zonder sollicitatiegesprek) in Nederland, in samenwerking met grondlegger Greyston (USA), is een voorbeeld van de innovatieve aanpak van de organisatie. Voordat Johan bij Start Foundation kwam heeft hij meer dan 25 jaar gewerkt in de ingenieurs-en infrastructuur branche; hij was 8 jaar CEO van Movares, een groot ingenieursbureau.

Bezoek voor meer informatie over sprekers, een mogelijkheid tot inschrijven én het boeken van een hotelkamer de congreswebsite: www.nvrdjaarcongreseindhoven.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.