NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Campagnemiddelen ‘Zwerfafval. Natuurlijk raap je ook iets op’ zijn beschikbaar

Datum: 16-06-2022
Het doel van deze campagne is om mensen te stimuleren om af en toe zwerfafval op te rapen. Samen met diverse organisaties willen we bereiken dat 5% van de Nederlanders geregeld iets opraapt.
​In de toolbox op www.schoudersonderschoon.nl vindt u onder meer posters, afvalbakstickers en bouwstenen voor de inzet van sociale media. Binnenkort wordt ook een video toegevoegd. De materialen zijn direct te gebruiken. 

Personaliseer de materialen voor uw organisatie
Met behulp van de toolbox kunt u nu al aan de slag met de landelijke campagne ‘Zwerfafval. Natuurlijk raap je ook iets op’. Op 12 september krijgt de campagne een landelijke boost, zorg dat u er dan klaar voor bent! Landelijke en lokale communicatie kunnen elkaar flink versterken.
 
U kunt de materialen in de toolbox bovendien eenvoudig personaliseren door het beeldmerk van uw organisatie toe te voegen of door het beeldmerk ‘Zwerfafval. Natuurlijk raap je ook iets op’ in uw eigen communicatiemiddelen te gebruiken. De toolbox wordt de komende tijd ook nog verder uitgebreid. De middelen zijn beschikbaar tot in ieder geval eind 2023.
 
Meer weten?
Neem contact op met Schouders onder Schoon via het contactformulier

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.