NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Dagvoorzitter NVRD Jaarcongres 2020: Nathan de Groot

Datum: 09-01-2020
13 en 14 mei 2020 staat het NVRD Jaarcongres 2020 op de agenda. Het congres vindt op 14 mei in het Klokgebouw te Eindhoven plaats. De inspirerende Strijp-S omgeving is het podium voor een inspirerend programma met als thema ‘Innovatie en de rol van de overheid’. We stellen alvast de dagvoorzitter aan u voor.

Nathan de Groot leidt sinds 2010 bijeenkomsten: van debatten tot workshops. Nathan gaat met enthousiasme, scherpte en humor het gesprek aan. Hij weet het publiek bij discussies te betrekken en durft door te vragen. Sinds 2012 is hij redacteur bij satirische online magazine De Speld. Hij was spreker bij TEDxVienna en coachte tientallen sprekers voor TEDx-Breda en TEDx-Rotterdam. Op het NVRD Jaarcongres 2020 neemt hij de rol van dagvoorzitter op zich.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.