NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

De AfvalHelden staan morgen weer voor u klaar

Datum: 07-03-2021
De laatste dag alweer van de Week van de AfvalHelden! En wat was het een mooi feest deze week. In heel Nederland zagen we mooie voorbeelden waaruit de waardering voor de AfvalHelden blijkt. Inwoners schreven kaartjes, taart en ontbijtjes werden uitgedeeld, posters en tekeningen werden opgehangen. We hebben de week voor jullie proberen samen te vatten in een kort filmpje.

 

Blijvend waardering tonen

Ook na de Week van de AfvalHelden blijft het tonen van waardering belangrijk. Tijdens een online talk nam Arjella van Scheppingen ons deze week mee in de manieren waarop je waardering kan uiten naar je collega’s. Ze geeft concrete voorbeelden en handige tips die je binnen je eigen organisatie blijvend kan toepassen. Het Webinar is vanaf volgende week terug te zien op youtube.

Volgend jaar wordt de Week van de AfvalHelden weer georganiseerd. In de eerste week van maart. We zullen tijdig berichten over de acties die we speciaal voor 2022 organiseren.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.