NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Deelboom van de Nationale Denktank

Datum: 02-07-2019
Tijdens de Nationale Denktank 2018 waarvan de NVRD themapartner was ontstond het idee om speelgoed actief te delen zodat er minder nieuw speelgoed aangeschaft hoeft te worden. Dit heeft nu geresulteerd in de Deelboom. Een boom waarin kinderen het speelgoed dat ze willen delen kunnen hangen en zelf iets anders mee kunnen nemen.

De eerste Deelbomen hebben ook al hun weg naar de kinderen gevonden! Bij de Gemeente Haarlemmermeer en bij Dura Vermeer vond al een feestelijke overhandiging plaats. Binnenkort zal ook Schiphol er een plaatsen in de vertrekhal.

De bedenkers van de Deelboom willen de deelbeweging nog veel groter maken, omdat delen het nieuwe normaal moet worden in Nederland. Daarom zijn nog veel meer Deelbomen op zoek naar een thuis, waar ze aan alle kinderen in Nederland kunnen gaan laten zien hoe leuk delen is. De Deelboom kost €350,- excl. btw.

Bent of kent u iemand die een Deelboom wil adopteren? Neem vooral contact op met de bedenkers van dit initiatief. Op onze website www.deelgoed.com is nog meer informatie te vinden. Bellen kan ook, en wel op 06-19599006

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.