NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Denk mee over de Vakdag op 6 december!

Datum: 09-11-2021
9 Maart 2022 staat de Vakdag weer op de planning. Op deze dag komen vakmannen en -vrouwen bij elkaar voor een inspirerende dag. NVRD en O&O Fonds GEO nodigen graag hun achterban uit om mee te denken over de invulling van deze dag.

Om de inhoud van de dag goed af te stemmen op de behoeften van de deelnemers, zijn de organisaties in het bijzonder op zoek naar mannen en vrouwen van de werkvloer. Van de meedenkers wordt verwacht dat zij twee maal, in december en in januari, aanwezig zijn bij een lunchsessie.

De eerste lunchsessie vindt plaats op 6 december van 12.30-14.30 uur. Deze zal plaatsvinden op of rondom Utrecht Centraal. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar er is ook voldoende parkeerplek. De organisatie zorgt voor een lunch. Het doel van deze eerste sessie is om tot een inspirerend en leerzaam programma te komen.De tweede sessie plannen we in overleg met de meedenkers.

Ben of ken jij iemand die graag mee wil denken? Laat dit dan uiterlijk 29 november weten aan Debby van Meeteren per mail: vanmeeteren@nvrd.nl.

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.