NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Digitale rondleiding Upcyclecentrum – 6 maart

Datum: 04-03-2021
Voor De Week van De AfvalHelden nemen we op zaterdag 6 maart een kijkje bij het Upcyclecentrum. Via een virtuele rondleiding wordt u meegenomen op de milieustraat van Almere. De Afvalhelden laten zien dat afval niet meer bestaat op het Upcyclecentrum.

Het Upcyclecentrum Almere is een milieustraat die wordt doorontwikkeld tot een zogenaamd Circulair Ambachtscentrum. Product en materiaal hergebruik, reparatie, educatie en service staan hier centraal.

Al drie jaar lang laat het Upcyclecentrum samen met haar ondernemers zien en beleven dat afval niet bestaat, maar dat het een grondstof is voor nieuwe producten. Op zaterdag 6 maart 2021 bent u van harte welkom om een digitaal rondje te maken door dit pareltje in de stad. Laat u door de ondernemers in het Upcyclecentrum inspireren wat er met afval kan worden gedaan. De virtuele rondleiding start om 13.30 uur en duurt een half uur.

Aanmelden kan via: https://www.almere.nl/wonen/week-van-de-afvalhelden

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.