NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Doe mee met de enquête Afvalpreventie

Datum: 11-11-2021
Afgelopen 4 november stond het tweede Gemeentelijk Grondstoffen webinar in het teken van afvalpreventie en hergebruik. Een sessie met veel concrete voorbeelden en oplossingen hoe u in uw gemeente aan de slag kunt gaan met afvalpreventie. Het VANG-HHA programma helpt u graag verder op weg met dit onderwerp.

Hoe kunnen we u helpen aan de slag te gaan met afvalpreventie?Met een enquête willen we inventariseren met welke preventie-onderwerpen u binnen uw gemeente al aan de slag bent en op welke manier. Onder dit thema vallen onderwerpen als voedselverspilling, herbruikbaarheid, wasbare luiers, delen en lenen etc. Graag willen we u vragen om deze korte enquête in te vullen, dit kost ongeveer 5 minuten en kan tot en met 22 november. Stuur de vragenlijst ook vooral door naar collega's die zich ook met afvalpreventie of een van de bijbehorende onderwerpen bezighouden!

Klik hier voor de enquête

Ook organiseert VANG-HHA op 27 januari een interactieve sessie over afvalpreventie. Wilt u meer praktische handvaten? Meld u dan aan via de website.

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.