NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Doe mee met de kleurplatenactie tijdens de Week van de AfvalHelden

Datum: 15-12-2020
De eerste week van maart 2021 staat in het teken van AfvalHelden. Een week lang worden de operationeel medewerkers in onze branche in het zonnetje gezet. Met de kleurplatenactie kunnen ook inwoners actief meedoen aan deze week.

Op de website van Week van de AfvalHelden zijn verschillende kleurplaten te downloaden. Deze zijn vrij te verspreiden in het eigen verzorgingsgebied; geef ze bijvoorbeeld een week eerder mee aan inzamelaars om te verspreiden tijdens hun ronde. Inwoners kunnen hun waardering voor de AfvalHelden tonen door deze kleurplaat voor het raam te hangen tijdens de genoemde week. De inzamelaars krijgen daarme een leuke kleurrijke verrassing op hun route. 

Aanvullende communicatiemiddelen
Naast kleurplaten zijn er ook andere communicatiemiddelen te vinden op de website van de Week van de AfvalHelden. Zo zijn er posters, stickers en logo’s beschikbaar. Deze middelen zijn vrij te gebruiken om de Week onder de aandacht te brengen. De toolbox wordt de komende weken steeds aangevuld.

Vakdag
Naar aanleiding van de feedback van onze leden, waarbij de voorkeur uitgaat naar wachten tot we weer fysiek bij elkaar kunnen komen, hebben wij besloten om de Vakdag op 3 maart 2021 uit te stellen.

www.weekvandeafvalhelden.nl

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.