NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Doe mee!: Nationale Recycleweek van 12-18 oktober

Datum: 24-09-2020
Ook dit jaar worden tijdens de Nationale Recyleweek speciale acties georganiseerd om de inzameling van e-waste (kapotte apparaten en lampen) naar een hoger plan te trekken. Gemeenten worden opgeroepen om ook dit jaar extra aandacht hier aan te besteden rond de Nationale Recycleweek. Hierbij kunnen gemeenten gebruik maken van de informatie die te vinden is via het platform www.HeelHollandRecyclet.nl.  

Ook de gemeentelijke samenwerkingspartners dragen hun steentje bij. Zo voert Wecycle in deze week met verschillende partners weer speciaal campagne om de inzameling van e-waste te stimuleren. Zowel op de milieustraat en andere inzamelpunten, online met inluencers als via lokale campagnemiddelen wordt hier aandacht aan besteed.

De communicatiekit met teksten en beelden van de acties zijn te vinden via https://communicatiekit.wecycle.nl/. Daarnaast zorgt Weee Nederland ervoor dat rond de Nationale Recycleweek de prijsuitreikingen van de E-waste races nog feestelijker worden en zal er op milieustraten en in winkels extra aandacht voor e-waste recycling zijn. Ook in de GRAM september wordt hier aandacht aan besteed.

Meer informatie: www.HeelHollandRecyclet.nl

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.