NVRDNieuwsArtikel

Skip Navigation Linksdefault

Doe ook mee aan de Verspillingsvrije Week!

Datum: 27-08-2020
Tijdens de Verspillingsvrijeweek, van 1 t/m 7 september, worden consumenten en organisaties uitgedaagd om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Laat jouw klanten, inwoners of medewerkers ook onderdeel worden van deze beweging. Verschillende gemeenten, afvalbedrijven en organisaties doen al mee. Jullie ook? Samen maken we Nederland steeds meer #verspillingsvrij.

Op de website van Samen tegen Voedselverspilling staan challenges, praktische tools, tips en inspiratie. Ook is er een speciale pagina voor gemeenten. Hier kunnen gemeenten een stappenplan downloaden. Met verschillende acties kunnen bewoners betrokken worden bij de missie om voedselverspilling tegen te gaan.

Luister hier de podcast van de Online Impactsessie over de Verspillingsvrije week voor alle ins en outs.
Bekijk hier hoe je als consument of organisatie kunt aansluiten.

De NVRD doet natuurlijk ook mee aan deze week. We zijn benieuwd naar verhalen van onze leden die actie ondernemen tegen voedselverspilling. Doet uw organisatie mee met de verspillingsvrije week? Voert uw organisatie beleid of zijn er projecten om voedselverspilling tegen te gaan? Stuur dan uw verhaal op naar middelkamp@nvrd.nl of neem contact op met Daan Middelkamp .

 

Meer nieuws

Zoek je een artikel over een ander onderwerp? Gebruik dan het filter in ons nieuwsoverzicht:
 

Over NVRD

De NVRD verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.